mBIT

mBIT HEUSDEN

Ervaar jij ook weleens een intern conflict tussen je gedachten, gevoelens en acties?

mBIT Heusden

 

 

Misschien herken je het wel dat je weleens een conflict ervaart tussen jouw gedachten, gevoelens en je werkelijke acties? Of dat je moeite hebt om je doelstellingen, plannen of dromen na te streven? Heb je moeite om knopen door te hakken? Of dat je het gevoel hebt dat je niet trouw bent aan jezelf, aan wie je diep van binnen bent?

Wist jij dat we buiten ons hoofdbrein nog twee breinen hebben en dat, als deze breinen met elkaar in verbinding zijn je veel eerlijker naar jezelf kunt luisteren en je ook daadwerkelijk in actie komt?

Wist jij dat wetenschappelijk is aangetoond dat we buiten ons hoofdbrein nog 2 breinen hebben?

Wetenschappelijk is aangetoond dat we naast ons hoofdbrein ook een hartbrein en buikbrein hebben. Ieder brein heeft zijn eigen neutrale netwerk.

Het belangrijkste brein, onze hersenen, kennen we allemaal. Het deel van het centrale zenuwstelsel dat zich in ons hoofd bevindt vormen onze hersenen, ook wel brein genoemd. Het menselijk brein is opgebouwd uit vele tientallen miljarden neuronen (zenuwcellen) waarvan elk in verbinding staat met een groot aantal andere neuronen, soms vele duizenden. Ons brein bestaat dus uit heel veel, dicht op elkaar gepakte, neuronen. Samen vormen die een intelligentie. We spreken in mBIT dan ook over intelligenties.
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat we ook soortgelijke intelligenties hebben in ons hart en onze buik. De drie intelligenties hoofd, hart en buik hebben elk een eigen functie.

Eigenlijk bevestigd het wetenschappelijk onderzoek dat wat we al lang weten. De traditionele wijsheid van de spirituele tradities gaat hier al millennia vanuit.

Wat is mBIT nu eigenlijk?

mBIT is een verzameling van technieken waarmee we onze drie breinen, hoofd/hart/buik beter op elkaar kunnen afstemmen en integreren. Het leert jou om beter te kunnen communiceren met jouw drie breinen. Met behulp van deze techniek kun je verbluffende resultaten bereiken. Hierdoor stem je jouw drie breinen op elkaar af en benut ze beter. Hierdoor ontstaat meer wijsheid en dit draagt bij aan een beter en completer functioneren op alle fronten waardoor je authenticiteit toeneemt.

Misschien herken jij jezelf hierin?

  • Dat er een innerlijk conflict is tussen je gedachten, gevoelens en daden.
  • Dat jij weet niet wat jij wilt in jouw leven, wat nu echt belangrijk is voor jou.
  • Dat jij herhaaldelijk je dromen, doelen en plannen saboteert of er niet naar handelt?
  • Dat jij bepaald ongewenst gedrag vertoont of gewoontes en je weet niet waarom je dat doet en hebt er moeite mee om ermee te stoppen.
  • Dat het nemen van beslissingen een uitdaging voor jou is, of je bent niet in staat om jezelf te motiveren om actie te ondernemen.
  • Dat jij last hebt van onverklaarbare boosheid, woede, angst, verdriet of onrust.
  • Dat jij last hebt van chronische gezondheidsproblemen, met name in de hart- en buikstreek.

Wil je meer weten wat mBIT voor jou kan betekenen? Voel je welkom om contact met mij op te nemen. Ik leg het je graag uit.

Heb jij mijn sociale media al gezien? Li(n)ken, volgen of delen? Heel graag!

EMDR  Hypnotherapie Heusden Coaching EMDR Den Bosch EMDR Systemische coach Drunen EMDR mBIT Waalwijk Coaching EMDR NLP coaching Vlijmen EMDR mBIT Systemische coach Rosmalen EMDR NLP coach Wijk en Aalburg Coaching EMDR mBIT Zaltbommel EMDR Hypnotherapie Systemische coaching Kaatsheuvel EMDR Hypnotherapie NLP coaching  Sleeuwijk Coaching EMDR Familieopstellingen mBIT Werkendam EMDR Hypnotherapie Almkerk 

Scroll naar boven