Hypnotherapie

Hypnotherapie en angst voor de tandarts

Hypnotherapie bij angst voor de tandarts zetten we in op het moment dat jij niet weet waar en wanneer jouw tandartsangst is ontstaan. We gaan met jouw onderbewuste aan de slag om zo achter de oorzaak van jouw tandartsangst te komen. Vaak is de tandartsangst dan ontstaan in één van de eerste levensjaren.

Wat is hypnotherapie?

Tandartsangst overwinnen

Diepe trance

Tijdens een hypnose sessie ben je in een diepe trance. Iedereen kent wel zo’n diepe trance. Je bent geconcentreerd bezig en wanneer iemand iets tegen je zegt hoor je degene niet. Dit doe je niet expres. Je bent volledig in jezelf gekeerd. In diepe trance.

Op het moment dat jij in een diepe trance bent gaan we met jouw onderbewuste aan de slag, zodat jij ook echt resultaat kunt bereiken. Angsten, fobieën, verslavingen en trauma’s kun je in je onderbewuste transformeren en oplossen. Hypnotherapie is een verandering van binnen uit. Het antwoord komt vanuit jezelf. Je Reseth je Brein en programmeert een nieuw en beter programma.

Door middel van hypnose kun je contact maken met je verleden, het heden en de toekomst. Gebeurtenissen uit het verleden kunnen worden herleefd en zo verwerkt worden wat betekend dat de balans weer hersteld kan worden. In trance ben je sterk gemotiveerd om iets te leren van je onderbewuste via een van binnenuit aangegeven weg en maak je makkelijker contact met jouw eigen hulpbronnen. Je gaat tijdens de sessie zelf op zoek naar oplossingen en suggesties. Het antwoord komt vanuit jouw zelf waardoor het volledig bij jou past.

Hoe werkt jouw bewuste en onderbewuste?

Jouw brein bestaat uit een bewust en onbewust gedeelte. Het onbewuste gedeelte neemt 95% van je brein in beslag en je bewuste 5%. Het bewustzijn is het deel waar al jouw logica, overtuigingen en doorzettingsvermogen in zitten. Jouw onderbewuste regelt ontelbaar veel interne processen en maakt beslissingen waar je totaal niet bij na hoeft te denken. Deze beslissingen zijn vaak te herleiden naar gebeurtenissen uit het verleden. Terwijl jij denkt dat je met je hoofd denkt en beslissingen maakt neemt jouw onderbewuste beslissingen voor jou.

Wil je een blijvende verandering dan zul je met je onderbewuste aan het werk moeten gaan. Daar moet de verandering plaatsvinden.

Je houd zelf de controle

Tijdens de sessie blijf jij alert en houdt volledig de controle over jezelf. Hypnotherapie is specifiek op jouw gericht.

Waar kan hypnotherapie, buiten angst voor de tandarts, jou nog meer bij helpen?

  • Allergieën
  • Angsten voor bijvoorbeeld autorijden en vliegen
  • Examenvrees
  • Fobieën
  • Emotie eten
  • Prikkelbaar Darm Syndroom
  • Slaapproblemen
  • Stress

 

Meer weten wat hypnotherapie voor jou kan betekenen? Plan een gratis vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek in.

Heb jij mijn sociale media al gezien? Li(n)ken, volgen of delen? Heel graag!

Tandartsangst EMDR Heusden Tandartsangst begeleiding EMDR Den Bosch Angst voor de tandarts EMDR Drunen EMDR angst bij de tandarts Waalwijk Tandartsangst overwinnen EMDR Vlijmen Tandartsangst EMDR Rosmalen Hulp bij tandartsangst EMDR Wijk en Aalburg Tandartsangst overwinnen EMDR Zaltbommel Tandartsangst begeleiding EMDR Kaatsheuvel Tandartsangst EMDR Sleeuwijk EMDR tandartsangst overwinnen Werkendam Tandartsangst EMDR Almkerk