Over mij

Esther Loeffen

Mijn naam is Esther Loeffen, eigenaresse van Reseth je Brein, en ik ben systemisch coach. Ik woon samen met mijn man John en onze 2 hondjes in het mooie Heusden. Naast systemisch werken gebruik in mijn praktijk EMDR, hypnotherapie, mBIT en NLP.

In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur of door grote steden opzoek naar huizen gebouwd in architectuur van Amsterdamse School. Verder lees ik graag en houd ik van koken. Mijn allergrootste passie, en inmiddels deel ik dat met John, heeft te maken met het water. Ik ben letterlijk opgegroeid op het water, als baby nam mijn vader mij al mee op zijn zeilboot.

Voor mij zijn eerlijkheid, vertrouwen, verbondenheid, wederzijds respect, gezondheid, doorzettingsvermogen, positiviteit en genieten van het leven heel belangrijk en je kunt wel zeggen dat dat mijn kernwaardes zijn.

20230601_125751

Systemisch coach

Als systemisch coach wil ik graag bijdragen aan het innerlijk geluk van jou als mens. Zodat jij weer in jouw eigen natuurlijke kracht komt te staan en de regie weer terug krijgt over jouw eigen leven. Soms draag je onbewust dingen met je mee die niet van jou zijn. Middels tafelopstellingen en het maken van een genogram kunnen we deze dynamieken inzichtelijk maken. Op deze manier kun je jouw belemmerende en negatieve patronen doorbreken. 

Jarenlang ben ik op zoek geweest naar wie ik echt ben.

Jarenlang ben ik zelf opzoek geweest naar wie ik was. Ik was mijzelf letterlijk kwijt.  Daarbij had ik een heel negatief zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen en kon geen nee zeggen. Wat betekende dat ik vaak over mijn eigen grenzen heen ging en, erger nog, veel mensen gingen over mijn grenzen.  Ik gaf deze tenslotte niet aan.

Ik heb heel wat trajecten in het reguliere circuit doorlopen. Dat hielp vaak voor even en dan viel ik weer terug in mijn oude gedrag.

Pas toen in in aanraking kwam met systemisch werken kwam ik erachter dat ik verstrikt was geraakt in diverse patronen die terug te herleiden zijn naar mijn familie van herkomst. Toen ik deze patronen ben gaan zien, en hoe verstrikt ik hierin geraakt was, kon ik deze patronen definitief doorbreken. 

Mijn leven is hierdoor enorm veranderd. Ik heb weer zelfvertrouwen, kan mijn grenzen aangeven en ben gelukkig met hoe ik ben en hoe ik eruit zie.

Dit proces gun ik jou ook!

mBIT angst, onrust en stress

Heb jij mijn sociale media al gezien? Li(n)ken, volgen of delen? Heel graag!

EMDR  Hypnotherapie Heusden Coaching EMDR Den Bosch EMDR Systemische coach Drunen EMDR mBIT Waalwijk Coaching EMDR NLP coaching Vlijmen EMDR mBIT Systemische coach Rosmalen EMDR NLP coach Wijk en Aalburg Coaching EMDR mBIT Zaltbommel EMDR Hypnotherapie Systemische coaching Kaatsheuvel EMDR Hypnotherapie NLP coaching  Sleeuwijk Coaching EMDR Familieopstellingen mBIT Werkendam EMDR Hypnotherapie Almkerk 

Scroll naar boven