Blog

Angst voor de tandarts? Samen pakken wij jouw tandartsangst aan doormiddel van EMDR en hypnotherapie
Behoor jij ook tot de 10 procent van alle Nederlanders die 2 jaar of langer zijn of haar tandarts niet heeft gezien?

Afgelopen weekend was in diverse media te zien en te lezen dat steeds meer mensen er voor kiezen om de tandarts te vermijden. Enerzijds door de kosten en anderzijds door dat ze zo’n grote tandartsangst hebben dat ze niet naar de tandarts durven te gaan.

Wil je weten hoe we samen jouw tandartsangst kunnen overwinnen? Lees dan verder

Blog | Esther Loeffen | 31 mei 2022

Heb jij ook weleens van die momenten dat je als een berg op ziet om in actie te komen?

Zoals de meeste van jullie weten probeer ik bijna dagelijks een ronde van 5 kilometer te lopen. En eerlijk ik heb niet altijd zin om te gaan. Er zijn dagen dat Ik goed ben in het uitstellen om te gaan. Nog even dit en nog even dat. Ik weet dat als ik, eenmaal op weg ben, het heerlijk vind om door de natuur te lopen en geniet ik van alles om mij heen. Vandaag was zo’n dag dat ik moeite had om te gaan. Het was koud en het idee om de eerste minuten te moeten kou kleumen waren niet heel aantrekkelijk. Ik riep mezelf tot de orde en na nog een wasje te hebben gestreken trok ik mijn sportkleding aan en vertrok ik.

Wil je weten welke obstakels er op mijn pad kwamen lees dan gauw verder

Blog | Esther Loeffen | 18 oktober 2022

Heb jij mijn sociale media al gezien? Li(n)ken, volgen of delen? Heel graag!

Tandartsangst EMDR Heusden Tandartsangst begeleiding EMDR Den Bosch Angst voor de tandarts EMDR Drunen EMDR angst bij de tandarts Waalwijk Tandartsangst overwinnen EMDR Vlijmen Tandartsangst EMDR Rosmalen Hulp bij tandartsangst EMDR Wijk en Aalburg Tandartsangst overwinnen EMDR Zaltbommel Tandartsangst begeleiding EMDR Kaatsheuvel Tandartsangst EMDR Sleeuwijk EMDR tandartsangst overwinnen Werkendam Tandartsangst EMDR Almkerk